Meisjes van de radio

 
moniqueMonique Huisman
woont in Zwolle en werkt als zelfstandig theatermaker, actrice en schrijfster. Na PABO en Theaterschool heeft zij in diverse theaterprojecten en bandjes ervaring opgedaan. De liefde voor zingen en acteren zit in haar bloed. Bij de Pauwergirls geniet zij van de ‘Pauwer’ die muziek los maakt.

JasmijnJasmijn Utermark
woont in Zwolle. Ze heeft de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam afgerond. Nu is ze werkzaam als zelfstandig zangeres, actrice en choreografe. Ze heeft in diverse professionele musicalproducties gespeeld. De combinatie van samenzang, interactie met het publiek en een snufje theater doet haar theaterbloed sneller stromen.

aleidAleid Borghardt
woont in Hilversum en komt oorspronkelijk uit de welzijnssector. Begonnen als docent/trainer voor allerlei groepen en daarna werkzaam als organisator, zangeres en actrice. Via muziek in contact komen met allerlei soorten publiek is haar op het lijf geschreven. Haar specialiteit is mooie liedjes zingen met een scheutje humor, en dat past goed bij de Pauwergirls.

mariekMarieke van den Berg
woont in Emmeloord. Samen met Aleid en Monique heeft ze de Pauwergirls opgericht. Ze is onze vaste reserve-girl. Daarnaast zingt ze bij De Sfeercompany. Ze heeft veel ervaring opgedaan als zangeres in allerlei bands en als actrice in theaterdiners. Muziek doet er toe en daarom komt ze graag ‘invliegen’ om zich muzikaal uit te leven bij de Pauwergirls.