Op maat

De Pauwergirls zijn natuurlijk in te huren om elk feest, festival of gelegenheid op te vrolijken, in overleg is veel mogelijk. Hier enkele suggesties:

Mobiel optreden
Met de radio op wielen én accu zijn de Pauwergirls mobiel. Ze kunnen binnen spelen, maar ook buiten. Natuurlijk kunnen ze optreden vanaf een centraal punt, maar ook de gasten muzikaal verwelkomen bij de entree en/of langs de tafels lopen met de retro-radio.

op maat

Radioquiz
Voor groepen gasten die zin hebben in een vrolijk interactief spel met vragen en opdrachten over muziek en radio (Herinnert u zich deze nog-nog-nog?). Ook dit spel heeft een hoog meezing-gehalte en de winnaars worden beloond middels een ludieke prijsuitreiking.

Muzikaal bedankje
Speciaal voor een personeelsfeestje of om vrijwilligers of mantelzorgers in het zonnetje te zetten brengen de ‘Meisjes van de radio’ een originele voorstelling waarin de gasten muzikaal worden bedankt voor hun inzet. Natuurlijk ook geschikt om een jubilaris of een jarige flink te verrassen!

Senioren
Voor senioren hebben de Pauwergirls een mooie voorstelling gemaakt met herkenbare liedjes van vroeger. Dat kan op iedere locatie worden gespeeld. Met muziek maak je contact…

P1040110(2)
Kerst
In de sfeervolle Decembermaand treden de meiden graag op rond hun oude radio. Ze hebben een speciaal programma gemaakt met kerstnummers en een Kerst Bingo met een bijpassende prijs. Dat kan buiten bij de vuurkorven, maar ook binnen zorgt dit programma voor veel sfeer.

Een eigen idee?
De Pauwergirls maken hun optredens graag op maat!